duminică, 20 martie 2011

Earth Hour - a V-a editie

SCRIS DE UnFriendly LA ORA 16:36 0 comentarii

Campania este organizata de WWF (World Wide Fund for Nature), cea mai mare organizatie de mediu din lume, iar Zoli Toth este Ambasadorul “ Earth Hour” in Romania.
Astfel pe data de 26 martie 2011, la ora 20:30, de “Earth Hour” te invitam sa fii ecologist la nivel planetar, alaturi de noi: “ Stinge Lumina”, timp de o ora.

Aceasta actiune este un apel global care se adreseaza, fiecaruia dintre noi, fiecarei comunitati, companii sau institutii.
Pentru prima data “Ora Pamantului” a fost organizata la Sidney, in Australia pe 27 martie 2007, cand timp de o ora, 2,2 milioane de case si companii au stins timp de o ora luminile.
De la an la an tot mai multe state s-au alaturat campaniei, astfel in 2009, peste un milliard de oameni participand.
Cateva sute de cladiri importante la nivel mondial s-au alaturat campaniei “Earth Hour”, de pilda, Sfinxul şi Piramidele din Giza, Turnul Eiffel, Palatul Buckingam, Biblioteca din Alexandria, Acropole, Big Ben, Coluseumul din Roma, Opera din Sydney, Taipei 101, Casa Poporului din Bucuresti, etc.
Romania s-a alturat acestei campanii in 2009 cu 9 orase oficiale: Bucuresti, Botosani, Brasov, Cluj-Napoca, Iaşi, Sfântu Gheorghe, Targoviste, Timisoara şi Tulcea
- 10% din populaţie a stins lumina
- 100 MWh economisiti
- 500 de voluntari implicati
- peste 50 de companii participante
- Primul concert 100 % unplugged din Romania sustinut de formatia SISTEM.
Există mai multe modalitati prin care sectorul de afaceri poate sprijini Earth Hour in 2011. Iata trei dintre ele:
1. Pe 26 martie 2011, la ora 20:30, stingeti luminile din cladiri si birouri timp de o ora
2. Scoateti din priza toate aparatele electronice pe care nu le folositi
3. Transmiteţi mesajul “Earth Hour” prietenilor, rudelor, partenerilor, furnizorilor, clientilor, angajatilor Dvs., birourilor nationale si internationale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!