vineri, 18 februarie 2011

Cosmote JOY si SENSE

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 22:18 0 comentarii

Cosmote, numarul trei pe piata locala de telefonie mobila, a lansat telefoanele Joy si Sense, primele sub brandul propriu, disponibile la preturi ce incep de la 1 leu. Joy este un telefon cu ecran de 2,8 inci si tastatura QWERTY. Are conectivitate Wi-Fi, Bluetooth si USB.

Telefonul are o capacitate de stocare de pana la 8 GB pe cardul de memorie extern, suplimentar fata de memoria interna de 70MB. Bateria are o autonomie de 35 de ore de ascultat muzica si pana la 9 ore de convorbire. La randul sau, Sense are un ecran de 2,8 inci, conectivitate Wi-Fi si USB. Cosmote Joy este disponibil la preturi incepand de la 1 leu cu abonamentul Cosmote Perfect pentru Tine de la 17,48 euro sau la 359 de lei, fara conectare, iar Cosmote Sense poate fi achizitionat cu 1 leu cu abonamentul Cosmote Perfect pentru Tine incepand de la 10,79 euro sau la 299 de lei, fara conectare.
Grupul elen Cosmote a investit aproape un miliard de euro de la relansarea operatiunilor in Romania, in decembrie 2005, si a ajuns la o cota de piata de 24%, de la 0,4% in urma cu cinci ani, iar afacerile subsidiarei locale au ajuns la 468,6 milioane de euro, la finele anului 2010.
In 2005, operatorul Cosmote Romania avea venituri de 5,1 milioane de euro.
La sfarsitul lui 2010, numarul total de clienti Cosmote in Romania, incluzand si utilizatorii Telemobil (Zapp Mobile), a atins 6,84 milioane, in scadere cu 5,9% fata de 2009. in urma cu cinci ani, operatorul avea 48.940 de utilizatori, conform datelor publicate in raportul anual al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM).
Potrivit unui comunicat al Comoste Romania operatorul a reusit sa atraga 61.442 de clienti prin portarea numerelor, pozitionandu-se, pentru al doilea an consecutiv, pe prima pozitie in acest clasament.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!