marți, 22 februarie 2011

Unknown 2011

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 23:38 0 comentarii

Doctorul Martin Harris (Liam Neeson) pleaca alaturi de sotia sa (January Jones) în Berlin pentru a participa la o conferinta de specialitate. În urma unui accident cumplit de masina, Martin se trezeste pe un pat de spital, confuz si fara sa aiba idee cum a ajuns acolo. La scurt timp, constata stupefiat ca nimeni nu îl recunoaste si este privit ca un strain chiar si de catre sotia lui.

De aici pâna la haos nu mai este decât un pas, doctorul porneste într-o cursa agonizanta pentru a-si recupera viata si nici macar din partea politiei nu primeste ajutor. Ramas fara acte, extenuat si hartuit, Martin începe sa puna sub semnul întrebarii totul, inclusiv propria-i identitate si sanatate mintala. Un aliat nesteptat pare sa îi readuca speranta dar aflarea adevarului ramâne în continuare o misiune imposibila.
Realizat dupa romanul omonim scris de Didier van Cauwelart, Necunoscutul aduce pe marile ecrane o poveste enigmatica si originala. Filmul este distribuit în România de MediaPro Distribution si are premiera pe marile ecrane în 18 februarie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!