duminică, 13 martie 2011

Dolce TV Online

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 23:53 0 comentarii

Compania romaneasca Telecom - Romtelecom a lansat un nou portal online Dolce TV, care va difuza filme, spectacole live si emisiuni TV înregistrate, precum si imagini din sport. Platforma Dolce TV ofera vizitatorilor peste 200 de de filme, de toate genurile, dintre care unele filme pot fi vizualizate gratuit, în timp ce altele pot fi
 platite pentru vizualizare, la preturi cuprinse intre 1.1 si 1.9 euro. Platile pot fi efectuate prin mesaj text, prin card sau prin serviciul PayPal. Sectiunea TV include în prezent a peste 15 posturi TV, precum TV live web, disponibile gratuit. Portalul include si o telenovela - La Vida Entera- disponibila exclusiv online in România.
Site-ul este în prezent în versiune Beta si va fi îmbunatatita pe baza feedback-ul utilizatorilor. Romtelecom a afisat anul trecut un profit, dupa impozitare, de 154.700.000 euro, in scadere cu 38,7 % fata de 2009, datorita conditiilor dificile de pe piata romaneasca. Compania a cumparat recent platforma tv digitala, Boom TV România.
Pentru accesarea site-ului Dolce TV dati click pe "TV ONLINE - Dolce TV"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!