marți, 8 martie 2011

Giulia - Underrated love

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 18:43 0 comentarii

Giulia a lansat un nou single solo, intitulat Underrated love, chiar de Dragobete, ziua autohtona a indragostitilor. Lansarea a avut loc la Radio 21, in emisiunea Request 629 cu Liviu Hodor si DJ Andi. Titlul - Underrated love spune totul despre piesa, este un cantec de dragoste, de dragoste neimplinita.

Giulia revine in atentia fanilor cu o piesa compusa de Gabi Huiban, muzicianul care a mai compus in trecut pentru artista si a lucrat foarte multi ani si cu Dj Project.

Pentru promovarea noului single, Giulia a facut o sedinta foto speciala, a lasat pudoarea deoparte si ofera o reprezentatie plina de senzualitate si sexualitate, pozand goala! Din 2004, de cand a renuntat la trupa Candy in favoarea unui proiect solo, cariera Giuliei a fost incununata de succes. A lansat trei albume solo (2004 - « Giulia », 2006 -« Fluturi », 2008 – «Primul pas »), a colaborat si colaboreaza cu nume sonore a pietei muzicale romanesti si a reusit sa-si consolideze in paralel o cariera ca prezentator de emisiuni radio si tv. Actualul proiect solo al Giuliei se desfasoara in paralel cu planul de colaborare in calitate de solista a DJ Project.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!