joi, 10 martie 2011

Internet mobil 3G de la Cosmote

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 20:39 0 comentarii

Cosmote, numarul trei pe piata locala de telefonie mobila, a lansat noi oferte de servicii de internet mobil 3G pentru clientii cu abonament sau de cartele prepay, traficul de date putând fi folosit atât pe telefonul mobil cât si pe computer, folosind telefonul mobil ca modem. Cel mai ieftin pachet Connect Mobile, cu un tarif de 3 euro pe luna (fara TVA) include trafic de 250 MB, la depasirea caruia viteza de transfer scade la 128 kbps, dar traficul suplimentar astfel efectuat nu va fi taxat suplimentar.
Un abonament Connect Mobile cu trafic lunar de 3 GB costa 6,7 euro iar un abonament cu 5 GB costa 10 euro. Pentru utilizatorii de cartele prepay Cosmote a lansat mai multe extraoptiuni, începând de la extraoptiunea de 2 euro pentru 50 MB, ce poate fi folosita timp de 30 de zile. Extraoptiunile ofera pâna la 1,5 GB trafic. Extraoptiunea cu trafic de 1,5 GB costa 7 euro. Serviciul permite navigarea pe internetul mobil fara restrictii sau utilizarea teminalului ca modem pentru computer, la viteze de transfer de pâna la 7,2 Mbps. Din momentul în care volumul de trafic inclus este consumat, traficul suplimentar este facturat cu 0,2 euro pe MB. Utilizatorii Cartelei Cosmote sau cei ai Cartelei Frog pot activa extraoptiunile de mai multe ori în cursul unei luni. Serviciile 3G ale Cosmote sunt disponibile în prezent în peste 3.500 de localitati din întreaga tara. Reteaua 3G ofera acces la internet cu viteze de pâna la 21,6 Mbps.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!