sâmbătă, 26 martie 2011

Junioarele (1994) s-au calificat la Campionatul de Handbal de Junioare- Cehia

SCRIS DE UnFriendly LA ORA 20:59 0 comentarii


Campionatul European de Handbal (junioare 17 ani) se desfasoara la Iasi in perioada 26-27.03.2011, la Sala Polivalenta. Aceste meciuri au atras nume de marca din handbalul romanesc: Cristina Neagu( desemnata cea mai buna jucatoare de handbal din lume in anul 2010), Cristian Gatu, Radu Voina si Narcisa Lecusanu.Primele două clasate la finalul celor trei zile de concurs vor promova la turneul final din Cehia, din perioada 23 iunie - 3 iulie 2011.

Lotul de Junioare 1994 a Romaniei s-a calificat la Campionatul Mondial de Handbal ( junioare 1994), invingand echipa Armeniei cu 57 la 13.
Maine ( 27.03.2011, incepand cu ora 12) echipa intalneste puternica Olanda, in cadrul Campionatului European de Handbal feminin Junioare – 1994. A trecut foarte usor de echipa Armeniei si a Israelului.
Lotul de junioare 1994 este format din 17 jucatoare de la CSM Brasov, CNE Ramnicu-Valcea-LPS Focsani,LPS Iasi, CNE Ramnicu-Valcea-CSS Slobozia, CNE Ramnicu-Valcea- CSS Hunedoara, CNE Ramnicu-Valcea- LPS Timisoara, CSS 5 Bucuresti, CSS 6 Bucuresti, CNE Ramnicu-Valcea- LPS Bistrita, LPS Bistrita, LPS Braila, CSS Caracal, etc.
Lotul este antrenat de Sevistean Popa ( antrenor principal), Veniamin Lupan ( antrenor second), Nicoleta Lazar ( antrenor pentru portari).
Echipa Armeniei a fost net inferioara echipei Romaniei, care a dovedit o coeziune greu de distrus.
SUCCES ROMANIA!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!