miercuri, 9 martie 2011

The Mechanic 2011

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 11:03 0 comentarii

Arthur Bishop (Jason Statham) este un "mecanic", un asasin de elita cu un cod de onoare strict si cu un talent unic pentru eliminarea tintelor. Este o slujba care necesita profesionalism desavârsit si o detasare absoluta, iar Bishop e cel mai bun din breasla.
Dar când mentorul si prietenul sau apropiat, Harry (Donald Sutherland), este ucis, Bishop îsi pierde orice urma de detasare. Urmatoarea lui misiune e una autoimpusa: vrea sa-i vada morti pe cei responsabili de crima. Misiunea lui devine si mai complicata când fiul lui Harry, Steve (Ben Foster), îl abordeaza având în minte aceeasi idee si fiind ferm decis sa învete meserie de la Bishop. Bishop a actionat întotdeauna singur, dar nu-l poate refuza pe fiul lui Harry. Un asasin profesionist foarte metodic îsi ia un ucenic impulsiv, aruncând-ul în universul sau mortal. Dar în timp ce-i urmaresc pe vinovati, înselaciunile ies la iveala, iar cei angajati sa rezolve probleme devin ei însisi o problema. Jason Statham (The Expendables, The Italian Job) si Ben Foster (The Messenger, 3:10 to Yuma) joaca alaturi de Donald Sutherland (The Italian Job) si de Tony Goldwyn (The Last House on the Left), în filmul Mecanicul / The Mechanic produs de CBS Films în asociere cu Millennium Films. Producatorii sunt Chartoff Winkler Production si Nu Image Production, Simon West (Lara Croft: Tomb Raider, Con Air) este regizorul, iar scenariul e semnat de Richard Wenk (16 Blocks) si de Lewis John Carlino (cel care a scris scenarul original al filmului Mecanicul, film produs în 1972). Filmul e produs de David Winkler, Bill Chartoff si de Rene Besson. Irwin Winkler si Robert Chartoff sunt producatori executivi, împreuna cu Avi Lerner, Danny Dimbort, Trevor Short si Boaz Davidson. Filmul a fost cotat cu R de catre MPAA (Asociatia Cineastilor din America), pentru "scene de violenta intensa, limbaj indecent, câteva scene cu caracter sexual si nuditate."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!