joi, 31 martie 2011

Ofertă UPC: Fiber Power 60 Mbps şi Fiber Power 120 Mbps

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 19:29 0 comentarii

Începând de mâine 1 aprilie, gigantul UPC va oferi clienţilor accesul la 2 abonamente de mare viteză Fiber Power 60 Mbps şi Fiber Power la 120 Mbps, abonamentele sunt oferite momentan doar clienţilor din oraşele Bucuresti, Constanţa, Timişoara, Cluj-Napoca, Curtea de Argeş, Focşani, Buzău, Galaţi, Roman, Deva, Brăila şi Ploieşti. Preţul pentru abonamentul Fiber Power 120 Mbps fiind numai 50 lei pe lună.
Potrivit operatorului, noul serviciu va fi disponibil prin intermediul platformei de Internet, Eurodocsis 3.0. Eurodocsis 3.0 (Data Over Cable Service Interface Specification) este versiunea europeană a noului standard internaţional de servicii broadband prin cablu coaxial, care permite superviteze de transfer, de până la 5 ori peste maximul teoretic oferit de tehnologia ADSL. "Lansăm în premieră cele mai mari viteze de download disponibile la acest moment pe segmentul rezidenţial - până la 120 Mbps. După investiţiile în reţea din ultimii 2 ani şi lansarea, în iulie 2010, a serviciului de Internet Business Fiber Power pentru clienţii companii, a sosit momentul lansării pentru segmentul rezidenţial. Un alt anunţ important pe care îl facem astăzi este legat de noua structură a portofoliului de abonamente Internet: vom oferi patru pachete de servicii Internet, toate cu numele Fiber Power", a declarat Iulia Florea, COO UPC România. Cu aceste abonamente UPC ruşeşte să depăşească pentru prima dată rivalii de pe primele două locuri RCS&RDS şi Romtelecom. Pe ramura internetului UPC mai oferă şi pachetele Start cu o viteza de download la 256 Kbps cu ZERO lei, Speed 3 Mbps cu 18.6 lei, Speed 15 MBps cu 31 lei şi Speed 25 Mbps cu 37.2 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!