marți, 22 martie 2011

Cosmote - Roaming Traveler

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 16:05 0 comentarii

Operatorul de telefonie mobila Cosmote Romania a anuntat, in urma cu o zi, ca va extinde extraoptiunea Roaming Traveler disponibila pentru abonati si pentru clientii prepaid, care isi vor putea folosi minutele nationale si internationale disponibile si in roaming.
Dintre avantajele acestei oferte se evidentiaza faptul ca minutele in afara retelei, incluse in extraoptiuni, pot fi folosite pentru apeluri in roaming, dar si taxarea apelurilor initiate la fiecare 30 de minute de convorbire efectuata din si catre o tara aflata in Grupul 1 si România cu doar 0.90 euro credit.
Promotia este valabila pana pe 15 mai 2011 si este disponibila pentru toti utilizatorii de cartele preplatite Costome aflati in roaming, indiferent de extraoptiunile activate. Serviciul de roaming oferit de Cosmote este disponibil in 157 de tari, prin intermediul a 262 de operatori. Cosmote este al treilea mare operator de telefonie mobila din Romania, iar principalii doi jucatori pe piata de profil sunt Orange si Vodafone.
Pentru mai multe detalii accesati Cosmote Romania.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!