luni, 21 martie 2011

Patronul BZI - Ghiocel Asimionesei - amendat cu 40.000 de lei

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 10:31 0 comentarii

Patronul cotidianului Buna Ziua Iasi, Ghiocel Asimionesei, a fost sanctionat de Primarie! Omul de afaceri a primit o amenda de 40 de mii de lei pentru ca si-a ridicat o vila in Bucium fara sa ceara autorizatie. In cazul in care Asimionesei refuza sa plateasca amenda, Primaria se va adresa instantei de judecata pentru a obtine un ordin de dezafectare a imobilului ridicat ilegal. Contactat telefonic, patronul BZI sustine ca amenda este, de fapt, o razbunare venita din partea primarului Gheorghe Nichita.
 Omul de afaceri Ghiocel Asimionesei a primit o amenda de 40 de mii de lei pentru ca si-a construit o vila in Bucium, fara sa ceara autorizatie de la Primarie. Inspectorii de la Serviciul Control Urbanism din cadrul Politiei Locale Iasi spun ca Asimionesei si-a amenajat, pe linga vila, si o casa de vacanta, un foisor si o anexa gospodareasca. Vila din Bucium are demisol, parter, un etaj si o mansarda. Casa de vacanta, ridicata linga vila, are parter si mansarda. Pentru niciunul din imobile nu au fost emise autorizatii de contrucutie, fie ele temporare.



Ghiocel Asimionesei, patronul BZI, spune ca: "Eu nu pot sa stau dupa primarul Nichita cind vrea sa-mi dea autorizatia. Daca cotidianul BZi avea o atitudine corecta fata de Nichita, adica sa-i placa lui, probabil ca aveam autorizatia de constructie. Nu o sa platesc nicio amenda, spuneti-i lui Ionica Ciobanu, individu asta, nu stiu cine e, ca nu platesc nicio amenda sa fie el sanatos. O sa actionez in instanta si atunci instanta va decide." Inspectorii de la Urbanism au trimis o solicitare si catre societatea Romsilva, care va trebui sa spuna ca Asimionesei a depus vreun act pentru scoaterea din circuitul silvic a terenului din Bucium.

Sursa: Telem Iasi

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!