miercuri, 23 martie 2011

RIP Lyz Taylor

SCRIS DE UnFriendly LA ORA 19:28 2 comentarii


Elizabeth Rosemond Taylor (n. 27 februarie 1932, Londra - d. 23 martie 2011, Los Angeles, SUA).A fost distinsă cu Premiul Oscar de două ori și a primit de la American Film Institute Premiul pentru întreaga carieră.
Legendara actriţă Elizabeth Taylor a murit astăzi (23 martie) de dimineaţă din cauza unui infarct, fiind internată de peste două luni la un spital din Los Angeles pentru a face tratament cardiac.

Decesul a fost anunţat de purtătorul de cuvânt al actriţei pe postul de televiziune CNN. Vedeta avea 79 de ani.
Elizabeth si Richard(Burton) s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Cleopatra"(1963) si au inceput o aventura desi amandoi erau casatoriti la acea vreme. Au divortat si s-au casatorit in 1964. Dupa zece ani de casnicie au divortat, insa pentru scurt timp deoarece in 1975 s-au recasatorit pentru doar noua luni.
Cei doi au trait una dintre cele mai frumoase povesti de iubire de la Hollywood, iar Elizabeth Taylor s-a decis sa publice scrisorile de dragoste primite de la Richard Burton.

2 comentarii:

Yo`l compatimesc pe Burton,daca ierau pe vremea aia zvaroschi, iesea mai ieftin cu ea :))


Ce`mi plac glumele mele


Dumnezeu Sa O Ierte !!

da??? atunci sa solicit si eu la cine ma iubi pe mine:)) ... dar crek nu ma iubi cam nimeni :-<

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!