marți, 22 martie 2011

TOKII - retea sociala pentru cupluri

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 17:03 0 comentarii

Karla Stephens Tolstoy, fostul vicepresedinte pentru marketing si vânzari al operatorului de telefonie mobila Connex (actualul Vodafone România), care se afla în prezent în Toronto - Canada, a lansat saptamâna trecuta o retea sociala, denumita Tokii, care are drept tinta "îmbunatatirea relatiilor de cuplu". Reteaua sociala a fost lansata pornind de la câteva "realitati",
printre care faptul ca în medie "fiecare cuplu petrece mai putin de 15 minute pe zi comunicând" iar 41% dintre cupluri prefera sa foloseasca SMS-urile, reteaua Facebook sau e-mailurile decât sa vorbeasca direct cu partenerul, chiar daca se afla împreuna. Karla Stephens Tolstoy, fondator si CEO al Tokii, spune ca reteaua este în fapt o "platforma de management al relatiilor", printr-o serie de functii disponibile online care nu se gasesc pe nicio alta retea sociala, si care ar urma sa ajute fiecare partener sa afle ce îsi doreste si în ce dispozitie se afla "celalalt". Directorul executiv al Tokii spune ca reteaua a fost astfel construita încât discutiile si interactiunea dintre parteneri sa fie "privata". "Facebook nu ar fi locul potrivit pentru a consolida relatia cu partenerul, sub ochii prietenilor si a familiei", spera reprezentantii Tokii. Versiunea beta a Tokii a fost lansata pe 11 martie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!