sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Windows 7 SP1

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 22:16 0 comentarii

Microsoft a lansat primul service pack oficial pentru Windows 7. Acesta este un update extrem de important pentru sistemul de operare Microsoft care include toate actualizarile de securitate lansate pana acum, dar si mai multe update-uri de performanta si stabilitate pentru Windows 7.

Windows 7 SP1 include, de asemenea, imbunatatiri aduse functiilor si serviciilor sistemului de operare, cum ar fi o fiabilitate sporita cand se face conectarea la un dispozitiv audio HDMI, cand se imprima cu Vizualizator XPS fi la restaurarea folderelor anterioare in Windows Explorer, dupa repornire.
Exista mai multe modalitati prin care Windows 7 SP1 poate fi instalat. Insa, inainte sa incepeti sa-l downloadati, tineti minte faptul ca ati putea avea nevoie de mai mult spatiu liber pe hard disk, de la 750MB la 7400 MB, in functie de versiunea de Windows pe care o aveti.
De asemenea, este recomandat sa verificati inainte daca nu cumva Windows-ul nu a fost updatat deja la SP1.
Pack-ul poate fi descarcat de pe pagina Microsoft Corporation

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!