marți, 5 aprilie 2011

Mozilla Firefox 4 ... se schimba la fata

SCRIS DE UnFriendly LA ORA 19:33 0 comentarii


Desi s-a lansat pe 22 martie 2011, Mozilla Firefox 4 trebuie sa il dam uitarii, intrucat se pregateste lansarea pe piata a versiunilor 5, 6 si 7 pana la sfarsitul acestui an.
Versiunea Firefox 5, urmeaza a fi lansata pe 29 iunie 2011.

Noutatile Mozilla 5:
Aplicatii desktop - va permite fixarea site-urilor web utilizate în bara de activitati Windows.
Tab-ul Home - butonul Home nu mai exista momentan, însa urmatoarea varianta va beneficia de Tab-ul Home.
Firefox Sync - este o caracteristica foarte utila ce va permite utilizatorului sa salveze o parola sau un marcaj.
Cautare în mai multe browsere - casuta de cautare va beneficia de mai multe butoane, iar fiecare va permite utilizarea unui alt motor de cautare.
Logare si acces accesul la site-urile cu parole se va putea face mult mai usor, si asta apentru ca noua versiune va avea o caracteristica ce îti va permite sa le accesezi printr-un simplu click.
Social media - cum era de asteptat, noua versiune va deveni mai pietenoasa cu social media, permitând share-uirea continutului pe site-uri precum Facebook, Twitter, LinkedIn.
Indicator upload-uri
Sistem integrat PDF viewer
Mozila Firefox 4 are varianta si pentru sistemul de telefoane mobile Android, acesta poate fi personalizat in plus are un sistem de sincronizare a semnelor de carte/Bookmarks. Versiunea pentru Android este disponibil in 10 limbi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!