joi, 21 aprilie 2011

Numaratoare inversa pentru Windows XP

SCRIS DE UnFriendly LA ORA 17:59 0 comentarii


Incepand cu anul 2014, Microsoft inceteaza sa mai creeze drivere, utilitare si update-uri pentru Windows XP. Acestia au creat o “clepsidra” , un slidebar gadget, compatibil doar cu Windows Vista si Windows 7, care arata in permanenta numarul de zile pana la incetarea suportului pentru legendarul Windows XP.
Desi in mod normal s-ar presupune ca este sfarsitul Windows-ului XP, acesta va fi functional si dupa acest an.
Acest slidebar gadget nu poate prezenta relevanta pentru cei care folosesc un sistem modern, dar este hilar sa vezi ca Microsoft a creat doar pentru cei care nu folosesc sistemul Windows XP. Ca sa fie siguri ca sidebar gadget Windows XP End Of Support Countdown nu va fi "piratat", la descarcarea gadget-ului se cere verificare de validarea licentei pentru sistemul de operare de pe care se face download-ul (Validation Required – Genuine Windows Validation).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!