vineri, 29 aprilie 2011

Punctul de sprijin

SCRIS DE UnFriendly LA ORA 20:37 0 comentarii

Mai zilele trecute ma gandeam ca un om are macar un “punct de sprijin” intr-o anumita perioada si mai multe in decursul timpului vietii sale.
“Decursul timpului” este fragmentat de evolutia sa in spatiu si timp, de pilda: 1-10 ani, acesta este mama, 11-20 ani acest “punct de sprijin” este transferat catre anturaj ….poate fi unul bun sau rau …. timpul va decide …. Dupa aceasta perioada in functie de anturaj ajungi sa ai un “punct de sprijin” care poti sa il ai pana nu mai esti, asta daca ti nu l-ai ales bine si nu ti-a zdruncinat existenta cu mizerii si s-a comportat ca un veritabil ”punct de sprijin”cu o baza solida, daca acesta este unul bun, va fi propice dezvoltarii durabile a individului.
Daca “punctul de sprijin” este o persoana macinata de invidie, ura, rautate, ganduri negre ascunse abil, intr-un cuvant PERVESITATE, solicitantul ( punctului de sprijin ) este inlantuit de propria-i slabiciune in a-si alege drumul in viata, asta nu exclude ca la “trezirea” din situatie sa nu descopere un altul, care sa-l indrume spre o “viata lina”.
Intre “punctul de sprijin” afectat de perversitate si un viitor “punct de sprijin” … e posibil sa ne reintoarcem la MAMA, ea este omul care indiferent de situatie isi apara Creatia …
Gandindu-ma la ale mele “puncte de sprijin”, recunosc ca uneori am oscilat , fortata fiind de imprejurari sa il schimb, pentru ca nu facusem alegerea buna, pentru ca cei carora le acordasem parte din “linistea mea” au transformat-o in “neliniste”, dar pot spune ca datorita celor ce mi-au creat neliniste, am gasit adevaratele”puncte de sprijin” … carora le MULTUMESC …

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!