sâmbătă, 16 aprilie 2011

Nuntile anului 2011 - Albert de Monaco cu Charlene Wittstock si Printul William cu Kate Middleton

SCRIS DE UnFriendly LA ORA 03:54 0 comentarii

Principalele evenimente mondene ale acestui an sunt nuntile princiare ale Printului William si a Printului Albert de Monaco.
Pe 29 aprilie este programata casatoria dintre printul William, al doilea pretendent la coroana Regatului Unit si Catherine Middleton, iar in luna iulie nunta printului Albert de Monaco cu Charlene Wittstock.
Charlene Wittstock, logodnica sud-africana a printului Albert al II-lea de Monaco, s-a convertit la catolicism inainte de casatoria religioasa, ce va avea loc pe 2 iulie, a anuntat, Palatul princiar din Monaco, care a dezvaluit totodata cateva detalii despre viitoarea ceremonie.
Albert si Charlene au anunţat ca nu doresc sa primeasca daruri de nunta, insa "si-ar dori ca multe donaţii sa fie facute in beneficiul fundatiilor si asociatiilor de caritate".
Antena 3 titreaza “intr-o perioada marcata de criza si masuri de austeritate, cele doua nunti regale planificate pentru acest an par desprinse din povesti, iar cifrele care se vehiculeaza in jurul ceremoniilor par la fel de fantastice”.
Rochia de mireasa este estimata la 290.000 de euro, iar decoratiunile florale la 580.000 de euro
Ceremonia va costa cel putin 95 de milioane de euro si vor participa cca 1900 de invitati.
Prinţul William şi Kate Middleton vor defila în caleasca folosită la nunta Printesei Diana
Receptia care va urma ceremoniei este estimata la 12 milioane de euro, iar impreuna cu masurile de securitate pentru invitati pretul total se ridica la 82 de milioane de euro, la care se adauga cheltuielile neprevazute.
Astfel Premierul Regatului Unit a decretat zi libera data de 29 aprilie 2011.
La nunta printului Albert de Monaco cu Charlene Wittstock, pentru cei 4000 de invitati se presupune ca se vor cheltui 50 milioane de euro.
Ambele evenimente presupun cheltuieli exorbitante, dar acestea aduc tarilor lor numeroase avantaje: flux mare de turisti precum si cresteri ale incasarilor in industria produselor(farfurii, cesti, boluri, tricouri, fulare, sepci si alte produse care se leaga de nuntile regale sunt la mare cautare si se vand, via Internet, si in afara granitelor celor doua state).
Printul William si Kate Middleton vor avea timbre speciale pentru celebrarea casatoriei.
Uram casa de piatra celor doua cupluri!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!