marți, 31 mai 2011

Afla in ce retea sunt numerele de telefon pe care le apelezi

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 12:39 1 comentarii

De când cu portabilitatea numerelor, a devenit dificil să ştii în ce reţea este un număr de telefon înainte să îl suni. Sigur, în momentul în care sună telefonul auzi acel bip care îţi dă indicii despre portare, dar nu ar fi mai bine să ştii înainte de efectuarea apelului? Poate ai câte un telefon pe fiecare reţea şi poţi astfel să alegi de pe care să suni.

Site-ul www.portare.ro îţi permite să rezolvi această problemă aparent simplă. Este suficient să introduci un număr de telefon pentru a afla imediat dacă a fost portat, iar în caz afirmativ să ştii în ce reţea este portat.
După ce afli în ce reţea se află numărul de telefon care te interesează, poţi alege de pe ce telefon să îl suni ca să te coste cât mai puţin. Acest serviciu este oferit de Voxline şi poate fi accesat şi prin trimiterea unui SMS  cu textul PORTARE urmat de NUMĂRUL DE TELEFON la 1757 (tarif normal, disponibil în reţelele Cosmote, Orange si Vodafone). Verificarea prin sms este limitată la 2 mesaje / zi.

1 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!