vineri, 20 mai 2011

Felicitari IONUT CRISTEA! Ne-a facut sa fim mandri ca suntem romani!

SCRIS DE UnFriendly LA ORA 20:30 0 comentarii


Primul roman care a absolvit Academia Garzii de Coasta din Statele Unite ale Americii, Ionut Cristea, a avut privilegiul de a fi felicitat personal de cel mai puternic om al planetei, Barack Obama. Acesta nu s-a abtinut de a-l felicita in public pe “reprezentantul Romaniei”.
Alaturi de Presedintele Americii la festivitate au participat cele mai proeminente personalitati din Marina Statelor Unite.


Miercuri, 18.05.2011, in New London a avut loc festivitatea in care s-a produs acest eveniment, desi au fost invitate si oficialitati din cadrul Ambasadei Romaniei si ai Guvernului Romaniei, acestia nu au binevoit a se alatura marii bucurii si realizari ale lui Ionut Cristea.
Nu il cunoastem, am aflat despre el recent si merita admiratia tuturor.
In numele romanilor cu bun simt ii uram proaspatului absolvent al prestigioasei Academii: FELICITARI si SUCCES IN CARIERA!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!