joi, 12 mai 2011

Open Hack Europe

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 10:00 0 comentarii

În acest week-end, 14 şi 15 mai, Compania de internet Yahoo! va organiza la Crystal Palace Ballrooms Bucureşti, prima ediţie din Estul Europei a Open Hack Europe, eveniment care reuneşte hackeri din toată lumea. Pe lângă sutele de programatori din întreaga lumea, la Crystal Palace Ballrooms sunt aşteptate şi personalităţi din cadrul
 Yahoo! cum ar fi Raymie Stata, Chief Technology Officer sau Douglas Crockford, cunoscut pentru popularizarea limbajului JavaScript JSON (JavaScript Object Notation).

Evenimentul le va oferi dezvoltatorilor oportunitatea de a-şi manifesta creativitatea, ajutându-i să realizeze produse noi şi inovatoare, ce vor influenţa întreaga platformă de digital media a Yahoo!

Evenimentul de la Bucureşti începe sâmbătă, 14 mai, printr-o serie de workshop-uri tehnice, urmate de un "hackathon", o perioada non-stop de codare de 24 de ore.
Dezvoltatorii care vor sa se înscrie la eveniment o pot face în mod gratuit AICI şi sunt invitaţi să descopere API-urile şi tehnologiile Yahoo! pentru dezvoltatori pe SITE-UL
Toate lucrările vor fi jurizate duminică, iar cele mai bune dintre acestea vor fi premiate şi promovate către dezvoltatorii din reţeaua Yahoo!.

Evenimentele de hack, popularizate de către Yahoo! şi echipele sale globale de tehnologie, reunesc programatori, dezvoltatori şi designeri în cadrul unei experienţe incitante şi distractive. În decursul a doar 24 de ore, aceşti oameni vor fi aduşi împreună pentru a crea şi testa aplicaţii şi programe create de la zero, folosind tehnologii Yahoo! şi API-uri deschise.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!