vineri, 27 mai 2011

Televizorul viitorului!

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 10:00 0 comentarii

Syzygy Lab are în desfasurare un proiect prin care intentioneaza care sa schimbe conceptul actual al utilizarii televizorului. GOAB are ca scop introducerea interactivitatii dintre utilizator si programele TV, dar si a independentei fata de un anumit dispozitiv de schimbare al canalelor TV.
Astfel, GOAB va putea fi accesat atât de pe laptop, smartphone, cât si de pe tabletele electronice. De asemenea, toate datele personale vor fi accesibile de oriunde se va face conexiunea.
GOAB are integrate retelele sociale, care vor ajuta utilizatorii sa împartaseasca programele preferate cu prietenii si va transforma urmarirea programelor TV într-o experienta interactiva. Totodata, aplicatia este folosita atât ca telecomanda pentru televizor, dar si ca ghid TV.
Aceasta "telecomanda" a viitorului va sti totul despre preferintele utilizatorului si îl va ajuta în selectionarea si împartasirea informatiilor.
Cu ajutorul dispozitivelor ce vor avea instalata aceasta aplicatie, programele de teleshopping sau reclamele vor putea fi accesate direct si astfel se vor putea face cumparaturi de la "telecomanda".
GOAB va putea permite participarea activa la jocurile televizate, utilizatorii având posibilitatea de a se conecta în retea cu prietenii si de a se juca în paralel cu cei de la televizor.
Iata viziunea celor de la Syzygy Lab:


VERSIUNE HD


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!