joi, 23 iunie 2011

Grupurile de hackeri LulzSec şi Anonymous ameninţă cu spargerea site-urilor guvernamentale şi ale băncilor

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 10:11 0 comentarii

LulzSec, grupul de hackeri care face obiectul ştirilor din ultima vreme, şi-a propus drept ţintă furtul de informaţii clasificate ale guvernelor, băncilor şi ale altor instituţii importante, informează International Business Times.


LulzSec a decis să se alieze cu grupul de hacker Anonymous pentru a ataca site-urile celor mai importante instituţii, după ce marţi un adolescent britanic, despre care se crede că face parte din gruparea LulzSec, a fost arestat de poliţie pentru a fi judecat pentru spargerea mai multor servere.
"Principala prioritate este furtul şi scurgerea oricăror informaţii guvernamentale clasificate, influsiv emailuri şi documentaţii", a anunţat LulzSec într-un comunicat publicat pe site-ul propriu. "Ţintele principale sunt băncile şi alte instituţii importante. Dacă vor încerca să ne oprească atacurile, îi vom pulveriza pe cei cenzori cu focuri de tun".


În ultimele săptămâni numărul spargerilor de site-uri a crescut drastic, printre ţinte aflându-se Sony, CIA, News Corps, Fox TV şi alte ţinte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!