duminică, 5 iunie 2011

TOP jocuri 2011

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 12:34 0 comentarii

Împătimiţii jocurilor video vor avea parte doar de veşti bune în acest an: 2011 se anunţă mult mai interesant în ceea ce priveşte noile titluri decât anul precedent. Unul din cele mai aşteptate jocuri ale acestui an este Crysis2. Shooter-ul, dezvoltat de Crytek şi publicat de către Electronic Arts, va fi lansat în luna martie pe PC, Xbox si Playstation 3.
Acţiunea jocului se petrece în New York-ul anilor 2023 (trei ani mai târziu faţă de evenimentele primului joc), care a fost evacuat din cauza invaziei extraterestre. În New York vor apărea creaturi urâte, înfricoşătoare şi se vor întâmpla lucruri oribile. Personajul principal al jocului este Nomad, un super soldat inzestrat cu abilităţi şi arme uimitoare. Mai jos este o galerie video ale celor mai aşteptate jocuri din 2011.

10. Star Wars the Old Republic



9. Hitman 5



8. Test Drive Unlimited 2



7. Duke Nukem Forever



6. Mass Effect 3



5. GTA 5



4. The Elder Scrolls V: Skyrim



3. Max Payne 3



2. Diablo III



1. Crysis 2




Games Arena Cosmorom

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!