sâmbătă, 23 iulie 2011

AnonPlus - The Anonymous Social Networking Site

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 08:00 0 comentarii

Grupul Anonymous, recunoscut pentru atacurile cibernetice din lunile trecute planuieste sa lanseze un nou site de socializare numit AnonPlus.


Aceasta miscare a fost provocata de decizia Google de a sterge contul Anonymous de pe Google+ pentru diferite incalcari ale regulilor comunitatii.
In acest moment, AnonPlus pare sa fie putin mai mult decat o simpla pagina cu informatii despre site-ul ce va fi lansat in curand."Acesta pagina este aici doar pentru informatii, site-ul va fi lansat in curand si veti putea sa interactionati cu el.", se spune pe site.
Mesajul nu mentioneaza nimic despre inchiderea contului Anonymous de pe Google+, dar promite utilizatorilor ca nu vor fi probleme cu cenzura pe AnonPlus.A mai fost adaugat si faptul ca reteaua va putea fi folosita de oricine, nu doar de membrii Anonymous.


Connect website: AnonSource Technologies

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!