luni, 4 iulie 2011

B.U.G. Mafia feat. Loredana “Fără Cuvinte” – Videoclip oficial

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 17:25 0 comentarii

La mai bine de 10 ani de la prima lor colaborare, B.U.G. Mafia si Loredana au din nou o piesa impreuna, una care promite sa atinga acelasi succes pe care l-a avut si Ridica-ma la cer. Piesa se numeste Fara cuvinte, face parte de pe albumul Inapoi in viitor ce urmeaza sa fie lansat anul acesta, iar ieri a aparut si videoclipul pentru aceasta noua colaborare.
Atat piesa, cat si videoclipul critica nepasarea si disperarea la care am ajuns sau la care am fost adusi (Pe strada e care pe care,/ Se omoara intre ei si pentru locu’ de parcare…) si felul in care ne purtam cu cei din jurul nostru. Videoclipul este genial si se potriveste de minune cu piesa. In el ii puteti vedea si pe Dragos Bucur si Mirela Oprisor.

Pe site-ul lor, baietii de la Mafia au declarat: "Vrem să îi mulţumim Loredanei pentru că a înregistrat cu noi piesa “Fără Cuvinte” şi pentru că a acceptat să filmeze în nişte condiţii mai dificile decât cele întâlnite în mod normal. De asemenea, le mulţumim lui Dragoş Bucur şi Mirelei Oprişor pentru modul în care au dat viaţă acestei poveşti şi vrem să le transmitem că nu credem că ar fi fost alţi doi actori mai potriviţi pentru rolurile principale din clip. Întreaga echipă care a participat la filmări s-a comportat excepţional, însă trebuie să îi menţionăm în mod special pe Alex Ceauşu şi Cristi Smărăndoiu, care au dat 150% şi acum, la fel ca în cazul celorlalte producţii pe care le-am realizat împreună. Nu în ultimul rând, le mulţumim fanilor pentru răbdare şi susţinere şi sperăm că piesa şi clipul “Fără Cuvinte” se ridică la nivelul aşteptărilor lor."


B.U.G. Mafia feat. Loredana “Fără Cuvinte” – Videoclip oficial HD


B.U.G. Mafia

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!