marți, 19 iulie 2011

Google Maps - Informaţii în timp real din traficul european

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 13:38 0 comentarii

Vești bune pentru cei care pleacă în vacanță prin Europa. Google a anunțat că, din această săptămână 13 țări europene vor beneficia de informații live referitoare la trafic. Utilizatorii serviciului vor putea afla cât de congestionat este un drum înainte de a pleca în călătorie și vor putea utiliza Google Maps pentru a identifica o rută ocolitoare.
Țările unde va fi disponibilă opțiunea sunt: Austria, Blegia, Republica Cehă, Danemarca, Germania, Irlanda, Israel, Luxemburg, Olanda, Polonia, Slovacia, Spania și Elveția. Acoperirea include toate autostrăzile și șoselele naționale, precum și drumurile importante din marile orașe.
Informațiile Google Live Traffic vor fi disponibile pe Google Maps, Google Maps pentru mobil și Google Maps Navigation (beta).
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!