joi, 14 iulie 2011

Turcia a fost atacata de gruparea de hackeri Anonymous

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 02:02 0 comentarii

Grupul de hackeri Anonymous a anuntat miercuri ca a atacat numeroase website-uri din Turcia, ca un protest impotriva noilor reguli de filtrare care vor fi puse in practica in august.
Acestia au obtinut accesul la aproximativ 100 de site-uri din Turcia si au pus logo-ul si mesajul "campaniei" pe alte 74 de pagini, criticand blocarea a mii de site-uri si blog-uri.
Lista site-urilor atacate include paginile catorva spitale pentru copii, dar nu include site-uri cheie ale guvernului, precum cel al Ministerului Justitiei sau Ministerului Santatii.
Aceste atacuri fac parte dintr-o actiune numita "Turkish Takedown Thursday", planificata de grup, care a inceput in iunie cu grupul LulzSec.


Turcia a raspuns prin arestarea a 32 de persoane care ar fi implicate in atacurile aspura site-urilor guvernamentale.La inceputul saptamanii, politia a arestat 15 persoane din Italia, banuite ca ar avea legatura cu atacurile grupului Anonymous

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!