miercuri, 24 august 2011

Rankmyhack - Site-ul hacker-ilor

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 16:00 0 comentarii

Rankmyhack.com are in acest moment peste 700 de membri si a fost creeat de hackerul cunoscut sub numele "s0lar", care spune ca este un student britanic la informatica, scrie Telegraph.
Dupa cum sugereaza si numele, site-ul gazduieste competitii intre hackeri, iar in urma testelor care se refera la spargerea diferitelor solutii de securitate, se va realiza o ierarhie.
De fapt, dupa cum declara fondatorul site-ului, ideea i-a venit in momentul in care a inceput sa se intrebe daca prietenii sai de pe IRC sau de pe forumuri sunt cu adevarat hackeri, asa cum se laudau, sau nu. Ce-i drept, competitia nu este tocmai "ortodoxa", in conditiile in care testele reprezinta de fapt atacuri asupra altor site-uri.

Cu alte cuvinte, cu cat site-ul spart este mai important si mai "pazit", cu atat creste "valoarea" atacatorului. Pana acum, cel mai mare scor pe Rankmyhack a fost obtinut de "Mudkip", un hacker care a avut ca tinta site-ul Hufingtonpost.com si care mai are in "portofoliu" inca 16 site-uri pe care le-a spart.

Pentru accesarea site-ului dati click AICI

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!