miercuri, 3 august 2011

Setarea browserelor Google Chrome, Firefox, Opera si Internet Explorer pentru a porni intotdeauna in mod privat

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 20:00 0 comentarii

Salut prieteni, in articolul de astazi o sa vedem cum putem seta browserul Firefox, Google Chrome, Internet Explorer si Opera sa porneasca de fiecare data in modul privat. In ziua de astazi toata browserele au optiunea de a naviga in modul privat asta insemnand ca cache-ul, cookie-urile si site-urile vizitate, nu se vor pastra in istoricul browserelor.
Daca cineva care vine dupa noi la calculator va dori sa vada ce site-uri am accesat, nu va putea vedea acest lucru. In Firefox optiunea este denumita Private Browsing, in Google Chrome este denumita Incognito Window, in Opera este denumita Private Tab sau Private Window si in Internet Explorer este denumita InPrivate Browsing. Fie ca doriti sa cumparati un cadou iubitei, sotiei, nepotului, mamei sau fie ca doriti sa accesati site-rui pentru adulti interzise minorilor, nimeni nu va sti pe unde ati navigat.
Pentru a porni de fiecare data aceste browsere sau doar unul din ele in modul privat va trebui sa facem urmatoarele:

Google Chrome:
Dam click dreapta pe iconita Google Chrome aflata pe Desktop si alegem din meniul contextual functia Properties. In fereastra ce se va deschide, mergem in casuta “Target” si la sfarsitul locatiei lasam un spatiu si adaugam “–incognito” apoi dam Apply si OK si browserul Google Chrome va porni mereu in modul Incognito window. Daca nu mai dorim acest lucru, pur si simplu repetam pasii si stergem “–icognito” din casuta “Target”

Mozilla Firefox:
Dam click dreapta pe iconita Mozilla Firefox aflata pe Desktop si alegem din meniul contextual functia Properties. In fereastra ce se va deschide, mergem in casuta “Target” si la sfarsitul locatiei lasam un spatiu si adaugam “-private” apoi dam Apply si OK si browserul Mozilla Firefox va porni mereu in modul Private Browsing. Daca nu mai dorim acest lucru, pur si simplu repetam pasii si stergem “-private” din casuta “Target”. Atentie: nu stergeti ghilimelele de la sfarsitul lui firefox.exe

Opera:
Dam click dreapta pe iconita Opera aflata pe Desktop si alegem din meniul contextual functia Properties. In fereastra ce se va deschide, mergem in casuta “Target” si la sfarsitul locatiei lasam un spatiu si adaugam “-newprivatetab” apoi dam Apply si OK si browserul Opera va porni mereu in modul Private Tab. Daca nu mai dorim acest lucru, pur si simplu repetam pasii si stergem “-newprivatetab” din casuta “Target”. Atentie: nu stergeti ghilimelele de la sfarsitul lui opera.exeInternet Explorer:

Dam click dreapta pe iconita Internet Explorer aflata pe Desktop si alegem din meniul contextual functia Properties. In fereastra ce se va deschide, mergem in casuta “Target” si la sfarsitul locatiei lasam un spatiu si adaugam “-private” apoi dam Apply si OK si browserul Internet Explorer va porni mereu in modul InPrivate Browsing. Daca nu mai dorim acest lucru, pur si simplu repetam pasii si stergem “-private” din casuta “Target”. Atentie: nu stergeti ghilimelele de la sfarsitul lui iexplorer.exe
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!