duminică, 4 septembrie 2011

Filme pe Facebook

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 21:50 0 comentarii

Mai multe filme produse de studiourile Miramax sunt disponibile pe Facebook în Marea Britanie, Statele Unite ale Americii şi Turcia, de unde pot fi închiriate de către internauţi, informează AFP.
Lansarea acestui serviciu al Miramax, care se va extinde progresiv şi în alte ţări, permite reţelei de socializare să îşi confirme statutul de furnizor de divertisment.
O primă versiune a acestei aplicaţii permite vizionarea de filme, prin streaming, adică fără descărcare, dar ar putea suferi modificări în funcţie de reacţiile utilizatorilor.
Filmele vor putea fi închiriate pentru trei dolari, achiziţiile urmând să fie efectuate pe platforma de plăţi a Facebook.
"Scopul nostru este de a le oferi clienţilor posibilitatea de a achiziţiona filme şi de a le păstra", au declarat reprezentanţii Miramax.
Printre filmele disponibile deja pe Facebook se numără "Pulp Fiction" şi "Good Will Hunting".
Şi BBC Worldwide s-a alăturat valului, compania de stat britanică urmâns să distribuie episoade din populara emisiune auto "Top Gear" pe platforma de socializare Facebook, la preţul de aproximativ un euro, informează Media Guardian.
Divizia comercială a radiodifuzorului public britanic a realizat o aplicaţie de video-on-demand pentru Facebook, prin intermediul căreia internauţii vor putea închiria un număr limitat de episoade din emisiunea "Top Gear", folosind Facebook Credits, o platformă de plăţi.
BBC Worldwide oferă iniţial trei episoade speciale, la preţul de circa un euro. După ce au fost închiriate, episoadele sunt valabile pentru vizionare 48 de ore.
Facebook are circa 700 de milioane de utilizatori la nivel global, dar episoadele din "Top Gear" vor fi disponibile numai pentru utilizatorii din Europa, Statele Unite ale Americii, Australia, Canada şi Noua Zeelandă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!