joi, 1 septembrie 2011

Muzica pe Facebook

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 17:15 0 comentarii

Facebook va lansa, luna viitoare, o platforma de muzica printr-o asociere cu serviciile online Edio, MOG si Spotify.

Utilizatorii Facebook vor putea astfel sa asculte si muzica atunci cand sunt logati pe reteaua sociala.
Oficial, insa, noua platforma de muzica a Facebook va fi anuntata, potrivit aceleiasi surse, in data de 22 septembrie, in cadrul conferintei anuale ce reuneste dezvoltatorii companiei. Spre deosebire de Apple, Google si Amazon, care au lansat deja servicii similare, Facebook nu va gazdui direct si nici nu va permite streaming-ul prin platforma respectiva, ci isi va baza serviciul pe partenerii amintiti care vor furniza continutul.
Pe de alta parte, un purtator de cuvant la Facebook a tinut sa precizeze ca "nu este nimic nou de anuntat. Multe dintre cele mai populare servicii de muzica din lume sunt deja integrate in Facebook si permanent discutam cu partenerii nostri despre modalitatile de imbunatatire a acestor colaborari". Amintim ca Facebook permite deja utilizatorilor sa posteze muzica pe propriul profil.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!