joi, 17 noiembrie 2011

Bocxter’s Laboratory

SCRIS DE UnFriendly LA ORA 21:21 0 comentarii

A fost o data ca niciodata un copil Bocxter, acesta avea un laborator secret, dar avea si o “bona” E-E, drept asistenta la acest laborator.
Intr-o dimineata E-E a venit la Bocxter si i-a zis:

- Azi-noapte m-au vizitat Basextraterestrii si mi-au zis ca trebuie sa facem urmatoarea experientza: printr-o palnie de sticla ( ca sa mai diminuam numarul animalelor salbatice ) sa punem toata Romania intr-un balon de distilare Engler, sa infundam ambele capete de iesire si sa il punem deasupra unei “surse de caldura” sa vedem ce se intampla, pentru ca ei nu s-au lamurit cuprivire la experienta de acum 22 de ani, cand cealalta “LABORANTA”, doftor hororis clausa in chemistry a facut pentru prima data aceasta experienta, notitele ei au fost distruse de “agenturile straine” or sicrit servis, ne-a promis ca daca facem asemenea experiment o sa ne mareasca bugetul pentru anul care vine.
- Draga E-E, tu ai uitat ce s-a intamplat dupa experiment? S-a spart balonul de sticla si a fost “revolutie”…. Are u crazy ??????
- Ohhh!!!! draga Boxter, nu te speria Basextraterestrii mi-au mai dat un sfat, din cand in cand sa dam drumul la dopul rodat sa mai iesa din populatie, iar la capatul tubului lateral sa atasam un refrigerent cu aer prin care sa se evacueze in caz de urgenta oamenii de nadejde care sprijina experimentul nostru … cei care au contribuit la campanile noastre anterioare … BOXTER, vrei cumva anul viitor sa ramanem fara fonduri??????? ORI FACI, ori TE ELIMIN DIN EXPERIMENT …
- Dar E-E, de ce ti-ai pierdut cumpatul?
- Nu facem experimentul… nu o sa am bani de “jeanta vuilton” si nici de rochie cu “stelute o mie” … am putea atasa la balonul de distilare Engler si un spalator de gaze …cei care vor iesi prin refrigerent sa ii spalam cu un spalator de gaze Drechsel, ii spalam sa iesa curati pentru noua campanie … le dam o culoare violacee din orangeul ce il aveau …
- Bine …. bine E-E … cum doresti tu …

Nota:

Las la latitudinea voastra sa va inchipuiti care-i “sursa de caldura” … ( impozitul pe tuns ouale, impozitul pe fumul de la cosul de la casa …bla bla …. Bla)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!