duminică, 11 decembrie 2011

Blondele

SCRIS DE UnFriendly LA ORA 20:25 0 comentarii

Pornind de la anuntul care urmeaza voi dezvolta un subiect :) ) : “ Blonda inalta, senzuala, sani mari, ochi albastri, buze senzuale, nasul in vant, posesoare de Bentley si cont bancar plin cu bani … VAND TRACTOR”
Ca de obicei scriu din ce gandesc si din ce vorbesc cu altii ( evident ). Astfel, vorbeam acum o luna cu o cunostinta extrem de veche, din vremea liceului despre culoarea parului, acesta imi reprosa ( la o gluma) ca am spirit de observatie prea ascutit si i-am replicat ca in toate cazurile de acuzatii fondate sau nefondate:“sunt blonda!ultimul meu neuron a decedat de plictiseala, pentru ca nimeni nu s-a incumetat sa imi tranfere unu pentru inmultire (vezi: http://andreageanina.wordpress.com/2010/08/28/procreerea-si-proiectele-europene/ ).
Concluzia finala a persoanei in cauza era:” Tu, cu blondul tau induci lumea in eroare … mergi ascuns …. blonda …prada usoara …alea, alea si cand colo smaf una dupa ceafa” .
Lupta mea este foarte apriga impotriva blondelor care incearca sa contrazica zicerile despre blonde, e greu sa lupti cu multi deodata, eu ii iau pe rand si …de obicei ii infrang … dar sunt si exceptii …. si atunci imi zic …sunt undecover :) ) … ahhhh blondele astea care mereu au cate un raspuns ori cate un colacel ( nu de grasime) ci de salvare :) )))
Ultimul meu colac de salvare e un banc: Cum numesti o blonda vopsita brunet?- Inteligenta artificiala.

You can be anything you want to be/tu poti fi orice vrei sa fii … but don’t be stupid/dar nu fi prost(Proasta)
Don’t take offence at my innuendo /Nu lua drept ofensa aluzia mea ….

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!