joi, 31 mai 2012

De la lume adunate … partea X … sau femeilor din viata noastra …

SCRIS DE UnFriendly LA ORA 13:16 0 comentarii

Azi am primit un mail de la o prietena, si pentru ca ma apropii de 40 ani, intrucat ceea ce cuprinde mi se pare a fi realitatea cruda …am decis sa pun pe blog … evident cu acordul prietenei.
…Dedic postarea tuturor prietenelor mele, dar si femeilor din viata mea cu care fac lucruri impreuna …
“O femeie statea asezata pe canapea, band ceai cu gheata impreuna cu mama sa.
In timp ce vorbeau despre viata, casatorie, responsabilitati si obligatii ale adultilor, mama, invartind cuburile de gheata din pahar, se uita fix la fiica sa.
Niciodata sa nu-ti uiti prietenele, o sfatui, invartind frunzele de ceai din fundul paharului. Ele vor deveni de fiecare data mai importante odata cu trecerea timpului. Nu conteaza cat de mult iti iubesti barbatul, nu conteaza cat de mult iti iubesti copiii pe care ii ai, vei avea nevoie de ele.
Aminteste-ti sa iesi cu ele mereu, sa faci lucruri impreuna cu ele.
Aminteste-ti ca atunci cand spun prietenele tale, ma refer la TOATE femeile, prietenele tale, fiicele tale si toate celelalte femei care sunt legate de tine.
Vei avea nevoie de ele. De femei intotdeauna vom avea nevoie.
Ea si-a ascultat mama. A mentinut contactul cu prietenele ei si odata cu trecerea timpului si-a facut si mai multe prietene. Conform celor ce s-au petrecut, una dupa alta, ea a inteles tot mai mult la ceea ce se referea mama ei.
      La fel cum timpul si natura isi prezinta schimbarile si misterele in viata unei femei, adevaratele tale prietene se vor pastra intotdeauna.
Dupa 40 de ani de viata pe lumea asta, am invatat urmatoarele:
Timpul trece.
Viata se traieste.
Distantele despart.
Copiii cresc.
Serviciile vin si pleacă
Pasiunea se micsoreaza.
Barbatii nu fac intotdeauna ceea ce se presupune ca ar trebui sa faca.
Inima se rupe.
Parintii mor.
Colegii uita favorurile primite.
Cariera sau profesia se termina.
DAR….Prietenele tale intotdeauna vor fi aici, nu conteaza cat timp si cate mile exista intre voi.
O prietena niciodata nu este prea departe ca sa ajungi la ea cand ai nevoie de ea.
Cand trebuie sa mergi pe un drum singuratic si trebuie sa o faci pentru tine insati, femeile din viata ta vor fi in jurul tau, indrumandu-te, rugandu-se pentru tine, impingandu-te, intervenind pentru tine si asteptandu-te cu bratele deschise la sfarsitul drumului.
Uneori, chiar calcand regulile, vor merge alaturi de tine … sau vor veni sa-ti usureze incarcatura.
Prietene, fiice, bunici, mame, surori, soacre, nurori, cumnate, nepoate din partea copiilor, matusi, verisoare, nepoate din partea fratilor, sunt o binecuvantare in viata ta ! In fiecare zi continuam sa avem nevoie de ele.”
Cum spuneam in postarea anterioara  … fiţi mai buni unii cu alţii … “viaţa curge într-un singur sens” … iar atunci când ai ajuns la “mare” … ai ajuns la capătul ei … te contopeşti cu restul dispăruţilor, creând LUMEA CELOR DREPŢI, dar nu uita … cei ce-şi vor aminti de tine … fă-i să-şi amintească de cineva drag şi bun … spiritual şi educat … fă-i să le fie dor de tine …………… BÂNTUIE -I  ……
You can be anything you want to be/tu poti fi orice vrei sa fii … but don’t be stupid/dar nu fi prost(Proasta)
Don’t take offence at my innuendo /Nu lua drept ofensa aluzia mea …

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!