vineri, 3 august 2012

Hackerii francezi au transformat un Sega intr-o consola pentru jocuri

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 14:21 0 comentarii

Salut prieteni, in articolul de astazi o sa vedem si un clipulet foarte amuzant sau chiar dureros pentru unii spre sfarsitul articolului. Mai exact este vorba despre doi hackeri francezi care au modificat o console Sega Genesis pentru jocuri intr-o consola care iti da senzatii tari. Cand spun “senzatii tari” ma refer la faptul ca ingeniosii hackeri au modificat consola Sega Genesis astfel incat, atunci cand joci un joc si primesti o lovitura, cazi sau pierzi o viata, un colier atasat la joystick va transmite impulsuri electrice catre electrozii atasati colierului care se pune in jurul gatului. Este vorba mai exact de niste coliere pentru caini care transmit un soc usor pentru a corecta sarmanul animal cand greseste la exercitiile de dresaj. Cu siguranta socul nu este unul mortal insa nici unul placut ceea ce va face ca jucatorul sa fie mult mai concentrat pe joc pentru a castiga caci altfel, la fiecare lovitura sau cazatura incasata din partea adversarului, va primi un nou soc.
Asadar doritorii de senzatii tari se pot aventura intr-un joc pe noul Sega Genesis modificat pentru un plus de adrenalina. Cred ca aceste modificari vor fi foarte indragite de generatia Emo. Voi v-ati pune gatul “la bataie” pentru un joc pe aceasta consola modificata?



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!