sâmbătă, 25 august 2012

Ipad + Pisicute = Magie

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 23:45 0 comentarii


Stim cu totii ca tot ce implica imaginea unei pisici are sanse mari sa ajunga hit pe Facebook, iar daca mai adaugi un iPad si ceva magie iti mai trebuie doar un pix si un carnetel pentru autografe.
Perfect constient de aceste aspecte, Simon Pierro revine cu un nou numar de magie, prezentat in clipul de mai sus. Trebuie sa recunoastem ca arata prestatia sa este cat se poate de buna, iar in cazul in care inca va indoiti de puterile pe care le au pisicile in online, trebuie sa aflati ca videoclipul a strans aproximativ 50.000 de vizualizari in trei zile.



Daca ne intrebati pe noi, nu prea vedem de ce in anumite cadre magicianul a performat descult, dar pufoseniile si soarecii motorizati ne-au cucerit din prima. In cazul in care sunteti alergici la pisici, soareci sau tablete Apple, sugeram sa priviti de la distanta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!