miercuri, 31 octombrie 2012

ANONYMOUS anunță sfârșitul rețelei de socializare Facebook

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 07:00 0 comentarii

Grupul de hackeri autointitulat Anonymous plănuiesc să atace Facebook și să ofere gratuit publicului jocurile produse de Zynga, supărați de politica companiei de jocuri de a face reduceri de personal și de a angaja oameni din țări sărace, pe care să îi plătească puțin

Hackerii de la Anonymous plănuiesc să atace Facebook şi să ofere gratuit publicului jocurile produse de Zynga, supăraţi că această companie de jocuri plănuieşte să facă reduceri de personal şi să angajeze oameni din ţări sărace, pe care să îi plătească puţin.

Atacul ar urma să aibă loc pe data de 5 noiembrie, zi în care, spun hackerii, vor face ca accesul la Facebook să fie tăiat. Cei de la Anonymous spun că au obţinut documente secrete care ar arăta că o mie de persoane ar urma să fie date afară.

"Cu un miliard de dolari care stau într-o bancă, noi credem că astfel de acţiuni sunt o insultă la adresa populaţiei, iar comportamentul corporaţiilor care acţionează precum Zynga trebuie să se schimbe", spun ei
Hackerii Anonymous au spus de mai multe ori în trecut că vor închide Facebook-ul, însă amenințările lor nu s-au concretizat până acum.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!