joi, 11 octombrie 2012

Cât costă telefonul care nu poate fi interceptat

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 07:00 0 comentarii

A fost lansat acum zece ani, nu are cameră foto sau procesor perfomant, dar îşi găseşte cumpărători şi în ziua de astăzi, iar specialiştii îl consideră cel mai bun terminal din toate timpurile.
Este vorba de telefonul Nokia 6310i un telefon care potrivit studiilor nu poate fi interceptat direct decât prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă, ceea ce l-a făcut favoritul oamenilor de afaceri şi a cărui baterie are o autonomie de până la 15 zile, un record pentru terminalele mobile din toate timpurile.
Nokia 6310i este primul terminal al finlandezilor care a fost dotat cu tehnologia de transfer Bluetooth. Îl puteţi achiziţiona şi astăzi de pe diverse site-uri la preţuri care variază între 150 de lei pentru un terminal second hand şi 399 de lei pentru un terminal nou.
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!