luni, 29 octombrie 2012

Into my world ....

SCRIS DE UnFriendly LA ORA 01:02 0 comentarii

… my world … our world … fiecare cu worldu’ lui, cu pretentiile si exigentele lui …  dar avem in jurul nostru MINCIUNI SI MINCINOSI …. OAMENI CARE-SI COMPLICA VIATA … SI’O COMPLICA SI PE’A VOASTRA ….DEBARASATI’VA DE EI …. NU MERITA EFORTUL SA’I TII IN PREAJMA … asta e statusul meu de acum cateva zile … si nu’mi este greu sa le zic mincinosilor prin aceasta postare ca e mai bine sa se indeparteze singurei  … sa ma scuteasca de un efort … nu ca ar conta prea mult acest efort … dar … niciun dar … ca vine ziua mea … si de ziua mea primesc daruri … iar inainte de ziua cea mare am o stare profund negativista pe o perioada (foarte bine delimitata si determinata) … si cum ziceam unui bun amic care’mi reproseaza si el ca sunt negativista … si i’am raspuns sincer ca DA … sunt negativista … dar saptamana asta nu … saptamana asta sunt plina de energie pozitiva :) ) … si l’am rugat sa ma lase sa il trec in registrul celor care ma considera negativista, pentru ca acest registru are multe pagini … simplu si la obiect … a fost de acord … dar ii multumesc ca s’a aplecat asupra persoanei mele :) si a incercat sa ma inteleaga … sa’mi inteleaga gandirea …
In alta ordine de idei … altii ma fac rea … si orgolioasa … pentru ca incerc sa ma impun :) ) … vai de ei … offff … doamne si Jack asta care pune la radio Holograf – Ochii tai … ca sa ma scoata din sarite cu muzica buna :) ) … cum naiba sa asculti alt radio cand difuzeza muzica ce’mi place? … ziceti si voi … plecasem de la rea … nu’s rea ci ridic un scut … antiracheta …. impotriva celor care nu inteleg ca trebuie sa fie oameni …sa fie buni cu cei de langa ei … ca toti suntem supusi greselilor …. mai mari sau mai mici …. si ca trebuie sa iertam … nu sa ridicam ziduri ( fara autorizatie ….pentru ca vine nino …nino ….si cere autorizatia si ne mai trezim si cu amenzi de 1000 de pupsi :) ) pentru lipsa autorizatiei) …. in fine … mi s’a mai spus “cu rabdarea treci marea” …. nu’s genu’ de rabdatoare … sunt adepta altor zicale … rezolva azi … pentru ca maine e posibil sa nu mai fii … si ramane treaba nerezolvata …  deci pentru cei din preajma mea si ati ajuns sa ma cunoasteti cu adevarat … va multumesc ca ma suportati … multumiti’mi ca va suport :) ) … si sa pornim in viata voiosi si plini de bunatate si iubire … sa fim haiosi si nu respingatori … sa fim veseli si nebuni … plini de energie pozitiva … si sa lasam tristetea … va vorbeste o trista :) ) … suna ciudat din tasta mea? …. DAAAAAAAAAAAAAAAAAA ….  Si app … cand nu ne place ceva TRAGEM HEBLU’ …. inchidem tot …pentru ca viata e doar una … curge intr’un sens ….si sensul trebuie sa’l dam noi insine ….
You can be anything you want to be/tu poţi fi orice vrei să fii … but don’t be stupid/dar nu fi prost(Proastă)
Don’t take offence at my innuendo /Nu lua drept ofensă aluzia mea …

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!