miercuri, 19 decembrie 2012

Iarna, frig … Sarbatori (de iarna ) ....

SCRIS DE UnFriendly LA ORA 18:57 0 comentarii

1516331Dileme … dilema … a venit iarna si implicit Sarbatorile de iarna … Craciun, Sf. Stefan, Anul nou … zile care “ne obliga” sa nu dormim sa petrecem vrem sau nu vrem … Peste tot unde mergi troneaza o singura intrebare (agasanta pentru mine) “Ce bunatati faci?” … s-a dus tot farmecul … unde-i dilema? Nu la prepararea bunatatilor, neah ….
… Aceeasi intrebare este si de Paste … prepararea bunatatilor de Craciun ca si de Paste presupune sacrificarea unor animale …. Unde-i bunatatea? … nu sunt o vegetariana, chiar deloc, dar intrebarea mea este alta “peste an nu mancati ce va place? Ce va doreste sufletelul? … oare mancam si bem cu doua guri de sarbatori? “ . Cumparam in disperare tot ce e la “oferta”, uitam de eleganta simplitatii … Faptul ca am devenit hapsani e mai greu de trecut decat o zi de post care nu se mai termina …. De ce sa nu mancam rational, proaspat si sanatos? Pentru ca vine Craciunul?
Spiritul Craciunului nu sta in “bunatatile” de pe masa, ci in suflet … ia ca v-am plictisit .... sa aveti sarbatori fericite alaturi de cei dragi … un brad frumos ornat si liniste in sufletul vostru de copil … va astept in parcul mintii mele sa ne jucam … si sa ne desfacem cadourile mult dorite si neprimite in realitate …
You can be anything you want to be/tu poţi fi orice vrei să fii … but BE HAPPY /dar FII FERICIT ...
poze-brazi-de-craciun-14

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!