luni, 7 ianuarie 2013

Povestea lui Tom şi Jerry

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 11:20 0 comentarii

Tom şi Jerry au fost desenele animate îndrăgite de milioane de copii din întreaga lume. Dar oare cum s-au terminat aventurile motanului Tom şi ale şoricelului Jerry?

Seria Tom şi Jerry a avut 114 episoade şi au fost produse de Hanna-Barbera începând cu anul 1961. Iniţial, Tom s-a numit Jasper în episodul pilot şi era un motan albastru care avea de furcă cu Jerry, şoricelul din casa stăpânei sale. De fiecare dată însă, Jerry reuşea cu isteţimea sa să îşi păcălească rivalul.

Unul dintre cele mai puţin cunoscute episoade este ultimul, când Jerry îl găseşte pe Tom pe linia de dren dorind să îşi pună capăt zilelor din cauza faptului că suferă din dragoste. Jerry rememorează cele mai dragi momente trăite alături de Tom şi aflând că şi el suferă din dragoste i se alătură pisicii în aşteptarea trenului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!