miercuri, 16 ianuarie 2013

Scuze …scuze …scuze … SAU … Teorema celor trei perpendiculare

SCRIS DE UnFriendly LA ORA 20:49 0 comentarii

Cautam scuze, dar scuzele sunt minciuni ….iar minciunile dor … si ranesc …. e o cumplita asemanare intre aceasta concluzie a mea si teorema celor trei perpendiculare (p.s. nu o adaug aici pentru ca ocupa spatiu, dati un search in tanarul google si o sa va lamuriti) …..
Am gresit – cautam o scuza
Am facut un bine – avem o scuza
Am facut un rau – avem o scuza
Am pierdut bunuri sau valori – ne cautam o scuza
Nu ne merge bine – avem o scuza … HOROSCOPUL
Luam decizii eronate – avem SCUZA … ce e scuza???? In DEX (pentru ca e la moda dex’u’) scrie cam asa “SCUZÁ, scuz, vb. I. 1. Refl. A cere scuze (2), a-și exprima (în fața cuiva) părerea de rău pentru o greșeală făcută; a se dezvinovăți, a se justifica. ◊ Expr. (Tranz. absol.) Scuzați! formulă de politețe prin care cineva își cere iertare pentru o greșeală, o stângăcie etc. 2. Tranz. A accepta, a primi scuzele (2) cuiva; a ierta. – Din it. scusare. Cf. fr. excuser.”
In concluzie si in dex spune de greseli, dezvinovatire si alte asemenea ….lasati scuzele … fiti :) … nu mai fiti …. Raniti’i, mintiti’i, umiliti’i pe toti cei care aparent inseamna ceva pentru voi, pe cei care EI cred ca inseamna ceva pentru voi scuzabililor … ei simt si stiu ca ii considerati niste gunoaie … ei simt si stiu ca sunt NIMICI pentru voi cei “scuzabili” … fiti asa cum vreti voi SCUZABILI … si lasati-ne dracului sa fim noi simpli fraieri … va vom scuza, ierta si iubi asa cum sunteti voi SCUZABILI … impliniti-va micile bucurii si fericiri pe spatele celor in fata carora va scuzati ca le’ati facut un rau, ca i’ati batjocorit, ca i’ati umilit … decat sa ii ajutati sau sa le indepliniti o dorinta/solicitare (de multe ori neoneroasa si minuscule fata de posibilitatile voastre) ati preferat sa va aflati … oriunde decat acolo unde puteati fi de folos …
Va iubim scuzabililor …. ca altfel nu v’am scuza!!!!
You can be anything you want to be/tu poţi fi orice vrei să fii … but don’t be stupid/dar nu fi prost(Proastă)
Don’t take offence at my innuendo /Nu lua drept ofensă aluzia mea …

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!