duminică, 3 martie 2013

Corina feat Pacha Man - Pernele Moi

SCRIS DE Cosmorom LA ORA 16:00 0 comentarii



Corina traieste o poveste de dragoste in noul videoclip, o poveste delicata precum "Pernele moi". Atunci cand iubim, intreaga lume incepe sa se raporteze la celalalt - simtim ca nu putem aprecia momentele frumoase decat daca sunt impartasite. Visam in doi si vrem sa oferim tot ce e mai bun perechii noastre, pana cand realizam ca...tot ce e mai bun e chiar el/ea. Cant despre momentul cand visele se transforma in suspine, cand realizam cat rau am facut iubind si ramanem doar cu amintiri si in cel mai bun caz cu puterea de a ierta.' a povestit Corina intr-un interviu pentru MTV Romania.
Piesa a devenit deja un hit la radio, hai sa vedem cum arata clipul!



 

In regia lui Iulian Moga, videoclipul "Pernele moi" a fost filmat in Studiourile Buftea din capitala si arata tensiunea crescanda in ritmuri cadentate de raggae dintr-un cuplu modern.
Corina este cea care isi sustine partenerul, in timp ce acesta, infantil, isi petrece tot timpul jucandu-se pe computer sau cu prietenii. Suna cunoscuta povestea, nu-i asa fetelor?
Artista sufera si isi aminteste promisiunile aduse de inceputul unei relatii si cate dintre ele sfarsesc prin a fi spulberate cu timpul.

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!