vineri, 26 aprilie 2013

Iubire .... respect .....

SCRIS DE UnFriendly LA ORA 21:31 0 comentarii

Am mai postat eu pe blog având la bază unele questioare ce le’am întâlnit pe cartea feţelor (facebook) …. ei bine, aşa şi acum …. o poză cu un mesaj interesant, dur şi oarecum real şi la tot pasul întâlnit …..
Pe oamenii ieftini îi supraevaluăm, pentru că avem această înclinaţie …. Care ar putea fi motivul? e simplu, mult prea simplu: pentru că îi iubeşti aşa cum sunt ei. Nici nu te chinui să încerci să îi schimbi pentru că sunt unici (şi asta tot din cauza iubirii pe care le’o arăţi), oricum ei se cred importanţi …. iar “importanţa” care şi’o arogă răneşte şi doare …. trăim sperând la aceste cadouri …. IUBIREA şi RESPECTUL …. dar oare avem nevoie de iubire şi respect …. nu de mult spuneam că NU, iar în viitorul apropiat voi spune NU …. voi alege grâul de neghină ….
You can be anything you want to be/tu poţi fi orice vrei să fii … but don’t be stupid/dar nu fi prost(Proastă)
Don’t take offence at my innuendo /Nu lua drept ofensă aluzia mea …

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!