sâmbătă, 7 septembrie 2013

Dezamagirea ...

SCRIS DE UnFriendly LA ORA 20:59 0 comentarii

 … a venit si a uitat sa mai plece, intrepatrunsa cu sentimentul iubirii sau invers … iubirea intrepatrunsa cu dezamagirea … ziduri inalte ridicate pana la cer fara a putea sa le treci sau parca inadins si le ridica din sticla ca sa vezi cum iti face in ciuda cu … cu indiferenta lui, nici macar cu o alta fericire, pentru ca asa simte el, pentru ca nu   vrea “sa fie condus”. Intrebat despre situatii cand a fost condus sau manipulat … n’a reusit sa spuna macar una…. Dar se simte condus …Dura expresia “ nu lasa pe nimeni sa insemne totu’, ca atunci cand va pleca nu vei mai avea nimic” … nu mai am nimic fizic, dar am sentimente, am amintiri … nu ma hranesc cu amintiri, dar amaraciunea oferita spre hranire te face sa iti doresti sa se termine … Orice minune (la el) tine doua zile … atat, apoi … brusc se ridica zidul indiferentei  si apar o groaza de intrebari in minte: ce am facut? Unde am gresit? Ce trebuia sa fac? Cum trebuia sa reactionez? … la naiba cu intrebarile astea … la naiba cu zidurile …. La naiba cu toate ……………… fug spre tine si tu parca te indepartezi stand pe loc ………………….

Minunea, disperarea, dezamagirea, iubirea, tristetea, veselia, bucuria interioara, implinirea sunt doar stari prin care trecem cu totii … dar mereu ultima e  cruda DEZAMAGIRE. Si sfarsim prin a varsa o mare de lacrimi inutile, pentru ca nu impresioneaza ... pentru ca stiu si sunt siguri pe ce simtim pentru acele  persoane constructoare de ziduri din sticla ridicate pana la cer .....

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!