sâmbătă, 19 octombrie 2013

Drumuri paralele .....

SCRIS DE UnFriendly LA ORA 12:57 0 comentarii

Azi te’ai uitat in oglinda? Si ce ai vazut? Un chip luminos cu ochii tristi? Un zambet amar? Fericire? Niciuna? Sau ... un om ciufulit  .... e bun , un semn de speranta mai e!
Speranta? Pentru ce?
Speranta pentru nimic ... mergi pe drumul aglomerat al vietii si te izbesti de ceilalti care se izbesc de tine si uneori nu simti ca te doare decat dupa ce pleaca fara sa se opreasca sa zica un simplu “Buna ziua!” ... alteori te doare instantaneu uneori o durere placuta alteori o durere profunda ... ce ti’e si cu trecatorii astia ..... unii ar fi in stare sa te nimiceasca, sa te calce cu bocancii doar pentru a trece de tine, dar ei nu stiu ca in spatele tau sunt altii care te urmeaza, in fata ta sunt altii care vin spre tine ... mai sunt si in lateral ... drumuri paralele ... care se mai intersecteaza ... ei si????????????? Vor trece toti fara sa se uite la chipul tau ...chiar de’ti incalca spatiul intim ... vor trece fara sa te observe ... doar tu esti un simplu trecator ca si ei!
You can be anything you want to be/tu poţi fi orice vrei să fii … but don’t be stupid/dar nu fi prost(Proastă) Don’t take offence at my innuendo /Nu lua drept ofensă aluzia mea …


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!