luni, 16 ianuarie 2012

Ziaristi, pseudo – ziaristi .... meserie curata, facuta de unii “oameni” murdari ....

SCRIS DE UnFriendly LA ORA 07:59 0 comentarii



De mult ma deranjeaza maniera in care sunt tratate unele esecuri pe care sportivii nostri le au si voi porni de la ceva ce mi-a zgariat retina ....”Romania, in lada de gunoi a handbalului mondial” .....
Well.... mizerabil titlu ....”articol” nesemnat de nimeni ... oare e lucrare colectiva? ....orbitor titlu, bun pentru a face ratting ... chiar asa? ... eu as parafraza si as spune mai simplu ... esenta articlolului este alta – sunt altii mai buni ca noi, ideea este ca trebuie sa ne mobilizam pentru a-i depasi – nu cred ca nu sunt buni jucatorii, totusi sunt selectati intr-o echipa nationala, au avut de unde alege. Parerea proprie si personala este ca nu au stiut sa joace in echipa si au fost individualisti, si la urma urmei cineva tot trebuie sa piarda ... de ce nu si ai nostri??????? Sunt ai nostri si cu rezultate bune si cu rezultate mai putin bune.
Sincer... si cel care a scris “articolul” se afla in lada de gunoi a pseudo-“ziarului” care deja se afla in lada de gunoi a presei .... nu ii voi mentiona numele din considerente obiective ... pentru a nu ii face eu ratting
Imi plac “ziaristii” de provincie, care prin titluri bombastice si continut nul (al articolului), incearca sa se lanseze spre publicatii mai serioase.
Imi vine in minte o situatie petrecuta acu’ ceva vreme in urma .... cand o echipa de ziaristi au participat la o actiune a politistilor de la rutiera, acestia au oprit in trafic un “fotbalist” au fost martori la incident, deoarece acesta nu era tocmai in regula .... in instanta si-au schimbat declaratia ... deh, ei nu iau mita, ei nu primesc foloase necuvenite .... EI PRACTICA O MESERIE LIBERALA ....santajul :))))

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!