vineri, 30 octombrie 2015

Viaţa ca o notă de subsol ….

SCRIS DE UnFriendly LA ORA 21:06 0 comentarii

carti 
… gândurile mele mă duc nu prea departe, la nişte evenimente recente din viaţa mea (nu contează de’s vesele sau triste, contează că mi’au afectat înţelegerea faţă de apropiaţi) …
Am constatat că mulţi ani am trăit ca o notă de subsol! ( notă de subsol – parte din josul unei pagini de carte unde se fac trimiteri bibliografice sau note explicative).
poze-carte-cu-te-iubesc
Am pornit ca un capitol, de fapt aşa pornim cu toţii, apoi … nu ştiu acum ce să spun dacă e bine sau rău că ajungem note de subsol la nişte capitole ale altora, din câte am realizat eu acum mă bucur că am ajuns aşa, îmi voi putea scrie singură capitolele următoare din viaţa mea, după bunul meu plac, că doar evenimentele la care făcusem evaziv referire la început m’au determinat să revin ca un capitol și să las în urmă acele capitole pentru care eu am fost o explicație, am fost un SUPORT, am fost suportul principal!
Ca o notă de subsol ce am fost am citit ce a fost scris în capitol, am citit o groază de minciuni, deși simțeam minciuna, inchideam ochii în speranța că e doar o eroare de moment, și tot citind rând cu rând capitolele altora în care eram cu sau fără vrere notă de subsol mi’am dat seama că oamenii nu se schimbă! omul bun, chiar de e rănit, rămâne bun, răul şi mincinosul ca în proverbul cu lupul … lupul îşi schimbă părul dar năravul ba!
În concluzie, mă bucur că am trecut prin perioada notă de subsol, îmi voi scrie capitolele următoare frumos!
Foto-De-la-cuvinte-la-imaginiYou can be anything you want to be/tu poţi fi orice vrei să fii … but don’t be stupid/dar nu fi prost(Proastă) Don’t take offence at my innuendo /Nu lua drept ofensă aluzia mea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către autorul articolului. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. Vă mulţumim!